Sockervax 


Sockervaxet kom till Sverige som en skänk från ovan och revolutionerade marknaden. Denna hårborttagningsmetod har funnits världen över länge, men blev upptäckt och uppmärksammad av Sveriges användare under 2000-talet. Man använder sig av en sockerpasta som enda användningsprodukt och med sina händer som enda arbetsverktyg. Sockerpastan stryks på mothårs och dras ut medhårs, vilket ger ett mycket mer hållbart och skonsamt slutresultat. Eftersom håren avlägsnas medhårs riskerar man inte avbrutna och inåtväxta  hårstrån. Sockervaxet är dessutom väldigt skonsamt för huden. Det magiska med just detta vax är att det är helt ekologiskt, innehåller endast naturliga ingridienser och fungerar på alla hudtyper. Den unika sammansättningen och tillverkningsmetoden som används gör det möjligt att ha all produktion och tillverkning i Sverige. 


Blitz Academy erbjuder inte bara en gedigen utbildning som ger dig alla verktyg du behöver för att kunna starta ditt nya yrke redan efter avslutad utbildning. Utan Blitz Academy erbjuder även marknadens bästa sockervax, till marknadens bästa priser! All produktion sker i Sverige, ingredienserna är 100% ekologiska, veganska och icke testade på djur. 

Vi finns med dig hela vägen, både innan, under tiden och efter din utbildning! 

Marknaden skriker efter sockervax-utövare. Vänta inte! Kunderna behövde dig redan igår!

Grundutbildning sockervax + brasiliansk vaxning

5200:- exkl moms (6500:- inkl moms).  Helgdagar & röda dagar kl 9:00-17:00

I grundutbildningen får du lära dig att använda sockervaxet på kroppens alla större delar och testa att arbeta med de olika sockervaxen du kan tänkas behöva för att täcka kroppens alla områden. Dagen börjar med teori och demostration på modell. Vi kommer att gå igenom vilka hinder man kan stöta på, problemlösning, hantering, prissättning och mycket mer. Vi kommer att arbeta praktiskt både på oss själva och på modell under dagen. 

Då brasiliansk vaxning är en såpass efterfrågad behandling av kunder tycker vi på Blitz Academy att denna del ska vara ett självklart kompliment till grundutbildningen. Marknaden skriker efter utövare som utför intimvaxning med sockervaxmetoden och du kommer därför att vara det självklara valet för många kunder.

Efter dagen kommer du att ha såpass mycket kunskap och praktisk övning med dig att du kommer att kunna köra igång med ditt nya yrke redan dagen efter! Skulle något kännas osäkert finns vi här för dig även efter avslutad utbildning. Inga förkunskaper krävs!


I utbildningen ingår:

  • Stort startset värde 4600:- inkl 2 st vaxvärmare
  • Lunch
  • 2 st Certifikat (Sockervax grundutbildning + brasiliansk vaxning)Grundutbildning sockervax

3600:- exkl moms (4500:- inkl moms). 9:00-14:00

I grundutbildningen får du lära dig att vaxa kroppens alla större delar och testa att arbeta med sockervaxet för att täcka kroppens alla områden (ej intimvaxning). Dagen börjar med teori och demostration på modell. Vi kommer att gå igenom vilka hinder man kan stöta på, problemlösning, hantering, prissättning och mycket mer. Vi kommer att arbeta praktiskt både på oss själva och på modell. 

Efter utbildningen kommer du att ha såpass mycket kunskap och praktisk övning med dig att du kommer att kunna köra igång med ditt nya yrke redan dagen efter! Skulle något kännas osäkert finns vi här för dig även efter avslutad utbildning. Inga förkunskaper krävs!


I utbildningen ingår:

  • Startset värde 2500:- inkl 1 st vaxvärmare
  • Certifikat (Sockervax grundutbildning)

Vidareutbildning - Manzilian / Brasiliansk vaxning

2000:- exkl moms (2500:- inkl moms).  Tid - 3 timmar

Manzilian är den manliga beteckningen och brasiliansk den kvinnliga beckningen på intimvaxning. Vaxning av en kvinna och en man kan skilja sig en del åt teknikmässigt. Därför är detta en vidareutbildning för dig som redan är utbildad inom sockervax och vill utöka med ytterligare kunskap inom vaxning och i detta fallet intimvaxning. Antingen för att lära sig att vaxa en man eller en kvinna.

I denna kurs ingår inte något startset, men allt material som används vid utbildningstillfället ingår. Samt Diplom.

Vidareutbildningen består av demostration och praktisk övning på modell.


I utbildningen ingår:

  • Certifikat